avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate UWE

Activitate UWE

Buna ziua, in primul rind imi cer scuze daca am postat intr-o sectiune gresita a forumului !

Care ar fi datele problemei : parintii mei locuiesc in jud Valcea, in una din statiunile balneoclimaterice de aici. Au depus de multi ani, mai multe cereri la primarie pentru punerea in posesie ( sau retrocedare nu stiu exact termenul) a unui teren situat la intrare in oras, chiar la strada, in zona cu imens potential, dat fiind lipsa terenurilor in oras.

Desi cererile au primit raspuns favorabil din partea primariei, toti primarii de vreo 7 ani incoace, refuza sa ne puna in posesie sub diferite pretexte, ultimul pretext fiind ca nu ne intelegem vecinii intre noi, urmind ca dupa ce ne vom intelege intre noi sa faca si ei punerea in posesie !!!!!!!

Oare in ce lege din tara asta e precizat acest lucru ? Mai nou am auzit ca se incearca cu disperare sa se amine punerea in posesie deoarece un oarecare "potentat" ar vrea sa puna mina pe terenul meu si a altor vecini pt a construi o baza hoteliera.

Mentionez ca actul parintilor mei e absolut autentic, mostenire de la parintii lor, eu sint om serios, casatorit cu copil si nu-mi arde de mistouri pe forum, nu vreau sa iau pamintul nimanui, doar ce e al meu, suprafata de teren ar fi de aproximativ 14.000 mp, pretul minim care se poate lua pe acel teren e de aprox 150-200 euro mp, asta la prima strigare fara sa cauti prea mult !

Ce caut ? un avocat serios, cu experienta in astfel de cazuri, care sa ma reprezinte in acest caz, contra unui comision negociabil, platibil in urma unui contract incheiat intre parti, dupa terminarea procesului si vinzarea terenului.

Cine e interesat, rog sa ma contactati. pe forum, pe adresa de mail vali.ungureanu71@yahoo.com,
sau la tel : 0749 405 277 - Vali Ungureanu doar dupa ora 19.

Va multumesc !