avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate Alexander88

Activitate Alexander88

Răspuns la discuția Sediu permanent
Nu este persoana fizica autorizata. Obiectul de activitate:investitii financiare. Sa spunem ca persoana din romania care semneaza contractul cu ssif-ul si dupa aceea tranzactioneaza in numele companiei din sua care i-a acordat o imputernicire generala o face benevol:">
Discuție Sediu permanent
Se considera ca o persoana fizica de cetatenie romana(cu domiciliul in romania)care tranzactioneaza online actiuni(printr-un SSIF)pe piata de capital din romania in contul unei companii din sua(prin imputernicire sau avand functia de director in companie)da nastere unui sediu permanent?Multumesc.
Detin o cota parte dintr-un teren(extravilan la data emiteri cf. de mostenitor,acum intravilan;format din doua loturi alaturate),precizez ca nu exista constructii.Proprietari:eu3/8(cf. mostenire),fratele meu 3/8(cf. mostenire),o alta persoana 2/8(vanzare-cumparare de la un alt mostenitor),cel cu 2/8 nu doreste efectuarea iesirii din indiviziune la notar.Doresc sa cer instantei iesirea din indiviziune.Ce taxe necesita o asemenea procedura,cum se stabilesc aceste taxe(daca se stabilesc in functie de valoarea terenului cine si cum stabileste valoarea terenului).Multumesc anticipat. @lukacs Nu mi se poate aplica Art.3 litera c din LEGEA NR. 146/1997 ?(cam cat vine taxa de timbru:(( la o valoare de piata a bunului de 290.000Euro)
Discuție vanzare teren
Am mostenit o cota parte dintr-un teren(terenul a fost adaugat la masa succesorala initiala printr-un certificat suplimentar de mostenitor).Unul dintre proprietari detine certificatul de mostenitor original,certificat suplimentar de mostenitor original,titlul de proprietate al defunctului in original,cadastrul terenului.Eu am decat original dupa certificatul suplimentar de mostenitor,pentru vanzarea cotei ce imi revine am nevoie de certificat mostenitor,titlul de propr.,cadastru .Cel ce le detine nu vrea sa mi le dea decat prin tribunal;de unde(daca se poate)obtine copii dupa certif. mostenitor si titlul de proprietate?sunt valabile in fata notarului?firma care a facut cadastrul imi poate elibera o copie(valabila la notar)?Cat poate dura iesirea din indiviziune in instanta si cam cat ar costa(propretatea se afla in acelasi judet cu ultimul domiciliu al defunctului).Imi cer scuze daca s-a mai discutat dar am nevoie urgent de indrumari:(Multumesc.