avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate Catani83

Activitate Catani83

Am o problema si as vrea sa stiu dk poate cineva sa-mi ofere un raspuns. Sunt cadru MAI(jandarm) si am o nelamurire in ceea ce priveste acordarea chiriei de catre angajator. Sa va prezint speta....M-am angajat in 2007 in Bucuresti la jandarmi si in 2009 m-am transferat la cerere intr-un alt inspectorat din tara.Intre timp in 2013 m-am mutat intr-o alta garnizoana in cadrul aceluiasi inspectorat,garnizoana in care am si domiciliul. In 2016 ianuarie s-a desfintat grupa de jandarmi din garnizoana de domiciliu si toti am fost pusi la dispozitie.Am sustinut examen in alta garnizoana si in ordinul de personal se mentioneaza ca subofiterul se numeste in interes de serviciu. Acum am facut rapor de chirie si cei de la personal sustin ca nu pot beneficia deoarece in legea 1867/2005 scrie :Cadrul militar în activitate numit în prima funcţie sau mutat în interesul serviciului într-o altă garnizoană/localitate decât cea în care îşi are domiciliul beneficiază de compensaţia lunară pentru chirie dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:....iar ei sustin ca nu beneficiez deoarece in ordinul meu de personal scrie ca...se numeste in interes de serviciu si ar fi trebuit sa scrie mutat in interes de serviciu ca sa pot beneficia ,,,iar numirea in prima functie o considera ca fiind prima numire in minister,adica cea de la Bucuresti....dk ma poate lamuri cineva.....pt ca eu cred ca e vorba doar de interpretare....