avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate somalezu

Activitate somalezu

Buna ziua! Am si eu o problema, de ceva ani buni, cu un vecin. De fapt, sunt 4 familii(10 persoane) intr-un imobil. In primul rand, toti folosesc WC-ul din spatele casei(o gaura in pamant, in care isi fac nevoile), amplasat la aproximatix 50cm de gardul meu. Nu este fosa septica, este pur si simplu o gaura in pamant, necaptusita pe interior, din care ies materialele fecale la fiecare ploaie. Nu stiu unde cred ei ca se duc dejectiile, cert este ca nu au chemat niciodata vreo vidanja sau ceva asemanator. De asemenea, fecalele animalelor din gospodarie(porci si gaini) sunt aduse de ploi, din gradina lor(in spatele gradinii depoziteaza "gunoiul" produs de animale), in gradina mea. Mentionez ca au si o suprafata limitata, de aproximativ 500m patrati, in care ar putea sa-si rezolve aceasta problema. Nu stiu ce sa fac, nu stiu la cine sa apelez. Este ,inainte de toate, o problema de mediu. Mi-au distrus gradina. Atat pe santul ce vine din gospodaria lor, cat si pe o suprafata mare din gradina mea, nu se poate cultiva nimic, nici macar iarba pentru animale. Au iesit tot felul de buruieni, s-a format o mlastina in care mirosul este insuportabil. Ajutati-ma, va rog, cu un sfat, cu o indicatie. Ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat!