avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate PricopRamona

Activitate PricopRamona

Multumesc tare mult!
Zi frumoasa!
In momentul infiintarii a fost depusa declaratia pe propria raspundere ca nu se desfasoara activitate la sediul firmei ( model 1).
Bună seara!
Îmi cer scuze dacă am postat întrebarea în topicul greșit.
Am și eu o întrebare. :D
Există un srl înregistrat la Reg. Comertului fără activitate și depusă declarație 100(dacă nu greșesc) pentru trim. II, pe 0. Pentru a începe activitatea sunt necesare achizitia de materiale pentru amenajarea spațiului de lucru.
ÎNTREBAREA: Aceste facturi se pot înregistra în contabilitate după ce srl-ul devine activ (adică după ce declar eu ca mi-am început activitatea depunând declaratia model 2) ?
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Sediu societate
Multumesc frumos pentru raspuns. Mai am o intrebare: daca a expirat contractul de comodat al societatii inactive, proprietarul (fiind si asociatul unic al societatii inactive) poate face alt contract de comodat cu alta societate nefiind necesara mentiunea la Registrul Comertului de expirare a sediului social al firmei respective?
Discuție Sediu societate
Este posibil ca o noua societate sa aiba sediul intr-un apartament cu o camera chiar daca mai exista o societate inactiva cu sediul la aceeasi adresa? Sau este posibil numai in cazul in care proprietarul reziliaza contractul de inchiriere cu firma deja existenta?
Multumesc.