avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Ralu_Mil

Activitate Ralu_Mil

Buna ziua,

Ne-am intors de curand din concediu din Grecia. La intoarcere am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera de la Makaza. Din pacate nu am avut de unde sa cumparam vigneta si au trecut citva zeci de kilometrii pana la prima benzinarie de unde am putut sa achizitionam una, cu valabilitate din aceeasi zi.
Pana la benzinarie, pe drum au fost camere, care cu siguranta au sesizat faptul ca nu aveam vigneta.
In momentul de fata am primit un proces verbal de amenda, de la Politita din Bulgaria.

Va rog sa imi spuneti daca putem contesta amenda, bazandu-ne pe faptul ca aveam vigneta valabila in ziua aceea, chiar daca aceasta a fost achizitionata ulterior inregistrarii noastre pe camera, dar in aceeasi zi.

Multumesc.
Discuție amenda vigneta
Buna ziua,

Ne-am intors de curnd din concediu din Grecia. Am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera Makaza, de unde nu am putut sa achizitionam vigneta. Pana la prima benzinarie de la care am putut achizitiona vigneta au trecut cativa zeci de kilometrii.
Din fericire am reusit sa achizitionam o vigneta de la o benzinarie cunoscuta. La iesirea din Bulgaria aveam vigneta valabila in ziua aceea.
Totusi, acum am primit acasa un proces verbal pentru amenda.
Chiar daca am cumparat o vigneta cu valabilitate din aceeasi zi, se pare ca politistii din Bulgaria nu au tinut cont de asta.
Este posibil sa contestam amenda, bazandu-ne pe faptul ca pentru ziua respectiva aveam o igneta care era valabila, chiar daca a fost achizitionata mai tarziu, in aceeasi zi?

Multumesc