avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate farcaselmircea

Activitate farcaselmircea

Răspuns la discuția asigurare medicala neangajat
am inteles deci toate procedurile se fac doar la anaf . multumesc !
Răspuns la discuția asigurare medicala neangajat
M-am informat pe internet si am gasit ca daca sunt mai mult de 6 luni de neplata atunci se va calcula pe 7 luni de zile indiferent de cate luni au fost de neplata . Ideea este ca nu am inteles si nu gasesc exact procedurile care trebuie urmate pentru a devenii asigurat si unde/cui trebuie sa ma adresez . Multumesc pentru punctul dvs de vedere.
Buna ziua ! Sunt fara contract de munca din luna Iulie 2016 si din pacate recent am aflat ca trebuie sa ma operez de varicocel . Ideea este ca la privat pretul este cam mare si sare de 2.000 de lei si as dori sa il fac intr-un spital de stat iar pentru asta am nevoie de asigurare medicala.. eu nu am platit asigurarea dupa ce nu am mai lucrat si am citit pe net cate ceva dar nu inteleg pana la urma unde trebuie sa fac drumuri? Din cate am intelesdin Noul Cod Fiscal trebuie sa ajung la anaf sa platesc dar nu mi se pare logic sa merg la anaf in loc de casa de asigurare.. daca a mai facut cineva asta si ar putea sa ma informeze exact ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ajung pentru a face toate procedurile de a avea asigurare medicala . Am uitat sa mentionez ca detin o firma dar singura mea functie este de asociat unic si administrator. Nu am carte de munca deci presupun ca nu are nici o legatura si tot trebuie sa platesc asigurarea. Va multumesc !
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
nu am stiut care ar putea fi situatiile in care se poate inceta contractul si nu am stiut nici cum sa le formulez. este pentru o scara de bloc care doreste saptamanal sa se faca curat acolo si din cate am auzit sunt obligat sa semnez cu ei un contract de prestari servicii. Cu toate ca persoanele care au solicitat aceste servicii saptamanale au spus ca nu au asociatie de locatari si din partea lor pot sa nu semnez nimic cu ei si sa le dau doar factura ...
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
cam ca acesta? multumesc mult de ajutor !
[ link extern ]
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
Buna seara ! Este valabil acest contract de prestari servicii?

[ link extern ]

Multumesc !
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
intrebarea corecta este : eu ca administrator de firma de curatenie pot face curatenie in locuinte fara sa am contract de munca in care sa fiu trecut ca personal de curatenie? am mai citit si m-am mai interesat legat de asta dar vreau sa fiu sigur si tocmai din cauza asta am mai intrebat o data
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
salut, am cateva intrebari : eu ca administrator la propria firma de curatenie, pot lucra fara contract de munca? mentionez ca sunt si administrator si asociat unic. Pentru o persoana fizica trebuie sa inchei contract de prestari servicii sau ii dau doar o factura? Mentionez faptul ca urmeaza sa ii fac curatenie o singura data.
Răspuns la discuția model contract de munca 2h
Buna ziua , am revenit cu o intrebare : cum voi trece in c.i.m la "Locul de munca" daca persoanele care urmeaza sa fie angajate vor lucra in diferite puncte de lucru dar nu unele permanente sau stabilite anterior semnarii contractului? Mentionez ca este vorba despre o firma de curatenie si persoanele vor face curat la diferite locatii , in functie de contractele de prestari servicii semnate ulterior de catre firma mea.