avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate cristinaluciana

Activitate cristinaluciana

Buna ziua,

Ieri seara, am observat ca prietenului meu ii umbla cineva la masina, omul fiind coborat de pe locul din dreapta a unei masini parcata in spate. Prietenul meu a strigat din geam, apoi a fugit jos. Intre timp individul a disparut, abandonand stergatoarele pe care le-a demontat, pe parbriz; masina era inca acolo. Prietenul meu a scos din portbagajul masinii noastre o bata, si a mers la soferul masinii parcate din spate, si a strigat la el. Cand a vazut ca nu era faptasul, fiind imbracat diferit, si-a cerut scuze. Omul a plecat, noi am sunat la politie, si am depus plangere pt distrugere. Intre timp, politistii au primit un apel de la cineva ca a fost amenintat in parcarea respectiva.
Am obtinut filmarea de la camerele de supraveghere a parcarii, in care se vede ca hotul, a coborat din masina respectiva, apoi a fugit, si la volan s-a urcat altcineva. Intrebarea este: sa dam filmarile la politie, chiar daca pe ele se vede si prietenul meu cu bata de baseball? Sau o sa fie incriminat el pentru aceasta? Mentionez ca bata este mica, filmarea este noaptea, si se poate sustine si ca ar fi o umbrela, dar totusi...
Discuție POPRIRE SALARIU
Buna seara,

Astazi am primit o instiintare de la ANAF, cum ca voi primi o poprire pe salariu, pentru neplata unei amenzi (700 lei). Vreau sa stiu, daca eu primesc banii cash, cum va fi facuta aceasta popriere?
Discuție DEMISIA LA ZI
Buna ziua,
Vreau sa imi dau demisia la zi,fara preaviz, tin sa mentionez ca sunt angajata pe perioada nedeterminata, incepand din data de 15.03.2016 ( 3 luni), apoi dupa mi-a facut un act aditional la contract pentru inca 3 luni, respectiv pana in 15.09.2016, NU am semnat acest act, angajatorul mi-a zis ca nu mai are nevoie de mine, respectiv din data expirarii actului aditional, dar nicidecum mai repede, eu vreau sa plec cu demisia la zi, si sa nu stau in preaviz. Va rog sa ma ajutati ce pot sa fac in cazul acesta?#-o