avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate adrian321

Activitate adrian321

Inca o intrebare, va rog:
Acum trebuie sa fac scoala de soferi sau? Doar examen? Unde as putea gasi mai multe raspunsuri, as dori sa stiu exact ce trebuie sa fac pentru a reintra in posesia lui.
Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.
O zi minunata!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru interesul acordat:
DETALII
Sectie: Sectie comuna
Materie: Penal
Obiect: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)

Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art.336 alin.1 C.proc.pen, raportat la art.61 alin.2 şi alin.4 lit.c C.pen, cu aplic. art.396 alin.10 C.proc.pen şi raportat la art.5 alin.1 C.pen, condamnă pe inculpatul "X" la pedeapsa cu amenda penală în sumă de 4050 de lei, reprezentând echivalentul a 135 de zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Atrage atenţia inculpatului că în cazul neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile de închisoare, potrivit art.63 alin.1 C.pen. În baza art.274 alin.1 C.proc.pen, obligă inculpatul la 1075 de lei, cheltuieli judiciare avansate de către stat. Cu apel în 10 zile de la comunicare.

Acest lucru s-a pronuntat in instanta, dupa aceasta, am ridicat solutia de la judecatorie, mi s-a spus ca trebuie platit in maxim 60 zile, iar dupa aceasta sa revin sa las dovada platii, am platit, am dus dovada platii si doar atat s-a intamplat momentan, si cei de acolo mi-au spus ca vor transmite ei catre politie si cazier ca am platit.
Nu cred, doar am fost la judecatoria sector 2 si doar s-a dat solutia la platirea unei amenzi de x lei sau "numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile de închisoare". Am primit dosarul, cu aceasta hotarare si am platit amenda. Momentan doar atat.
Buna ziua,

Am avut un dosar la parchet, acesta s-a inchis, am platit amenda, iar acum ar trebui sa ajunga iar la politia rutiera pentru a se lua decizia in legatura cu permisul meu, aveti idee cat duraza aceastra procedura?