avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate gina_v

Activitate gina_v

Buna ziua,
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si, de aproximativ cinci ani, am probleme cu acoperisul, in sensul ca la fiecare ploaie dar si primavara, cand se topeste zapada de pe bloc, apa se infiltreaza in casa. Din cauza aceasta, peretii au igrasie de care parca nu pot scapa. Am facut demersurile necesare catre asociatia de proprietari pentru repararea acoperisului (de fapt inlocuirea lui deoarece este intr-un stadiu avansat de degradare: tiglele sunt sparte si daca incerci sa inlocuiesti una se mai sparg inca patru in jurul ei) iar raspunsul pe care l-am primit a fost acela ca trebuie sa ma descurc singura: eu sa bat la vecini la usa, sa le cer bani, care vrea da, care nu vrea nu da, e problema mea pt ca eu locuiesc la ultimul etaj. Cum as putea sa rezolv problema deoarece nu dispun de banii necesari pentru inlocuirea acoperisului si apoi recuperarea prin hotarare judecatoreasca de la vecini; suma de bani corespunzatoare cotei mele o am dar cum sa fac pentru restul de bani pe care ceilalti vecini nu vor sa-i dea pe motiv ca acoperisul este doar pentru fraierul de la ultimul etaj iar administratorul, presedintele si comitetul executiv nu vor sa se implice? Multumesc.