Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati. In feb.2015 am reinoit crt/abonamentul cu cei de la Telekom acum pentru 24 luni. Anul asta am hotarat sa schimb reteaua, i am sunat mi au zis care e suma aferenta rezilierii, am facut cererea de portare ca asa m au sfatuit, a venit proforma lor, am platit si la cateva sapt mi a venit factura pe 0. Am zis gataaaaa! Dar surpriza dupa 2 luni mai bine, si au dat seama ca m ai am o restanta pe care mi au tiparit o pe factura, am sunat si mi au zis ca e suma aferenta telefonului-mai aveam 9 luni de platit, tel luat cu acele puncte la abonament. Tipa de la call center nu stia ca sa mi spuna ca mai am 11 luni de plata ca bla si bla, am facut sesizare si le am zis ca pe apelul pe care l am facut in data de baiatul care mi a zis suma a fost inregistrat si sa mi fie demonstrata suma aceea restanta si surpriza dupa o alta luna vine o recomandata cu pasaje din contract fara nimic concret.
Daca trebuie sa platesc, platesc dar cum sa si dea seama ca mai am restante din mai abia la inceput de august???? Peste un an se trezesc ca tot mai am ceva de plata. Cum sa fac???