avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate anknoel

Activitate anknoel

Buna ziua. Sunt mama a doi copii, divortata, custodia este comuna, Copiii au domiciliul la mine,nu este stabilit in sentinta un program de vizita. Daca vreau sa ies din tara am nevoie de acordul tatalui?Daca le fac pasaport am nevoie de acordul lui? Dar in cazul in care imi schimb domiciliul in alta tara?Multumesc
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am vorbit cu el deoarece nu este prima data cand se intampla acest lucru dar din pacate nu ai cu cine vorbi :-( ... pacat ca dintr-o fapta buna pe care am vrut sa o fac, si anume, divortul de comun acord, custodia comuna si vizitele la orice ora si in orice zi, copilul petrece prea putin timp cu un tata treaz...noroc ca nu este agresiv, deocamdata, dar nu mi se pare un mediu prea bun pentru copil...iar eu degeaba incerc sa "il amenint" ca nu mai las copilul cu el in astfel de situatii pentru ca si el imi spune ca NIMENI nu ii interzice sa isi vada copilul...(amenintare menita de fapt sa se lase de baut...sau macar cand petrece timp cu copilul sa nu mai consume alcool NICIDECUM sa il despart de copil)...asta este...voiam sa stiu si alte opinii...va multumesc inca o data pentru raspunsuri
Nu este vorba de agresivitate, sper ca nu este cazul, nu stiu, dar tatal abia vorbeste, nu stiu "cat de baut este", dar sincer nu mi se pare ok...intrebarea mea este daca legal pot face ceva?...Intentia mea este de a face tatal sa inteleaga ca atunci cand isi petrece timpul cu copilul ar trebui sa renunte la acest viciu, in rest ce face in timpul liber nu ma intereseaza...
Multumesc pentru raspuns...
Buna seara, as dori sa stiu ce pot face in cazul in care tatal aflat sub influenta alcoolului vrea sa ia copilul la el(mentionez ca avem custodie comuna iar copilul doreste sa mearga cu el, copilul fiind in varsta de 7 ani)?
Multumesc