mai ales ca este o persoana in putere si are si ea pensie de 1050 ron.este o persoana care aproape in toti anii merge in statiuni si ea de cand a murit unchiul a vrut sa strice dar nu a stiut cum , acum o invata cineva ce sa faca si a mai plecat si de acasa noi dand-o la politie nemaistiind de ea nimic. acum minte si ne transmite prin vecini ca este la o sora de a ei .
matusa a vrut sa vindem locuinta si sa-i cumparam o garsoniera pe numele ei ca titulara si noi nu am vrut sa o cumparam in intregime pe ea , am vrut 50% ea si 50% noi. Acum nu mai vrea nici asa si vrea sa strice contractul prin tribunal care este cu noi. Noi am lasat cum a vrut ea tot timpul.
buna ziua,
unchiul meu ,frate cu tatal meu ne-a lasat un apartament mie si sotului meu cu contract de intretinere, bun propriu al acestuia, si o avem pe sotia acestuia obligatia sa o intretinem pe timpul vietii ei. mentionez ca unchiul a decedat , ei nu au copii impreuna sau separat. matusa vrea sa strice contractul cu noi dupa 9 ani de cand l-am incheiat. noi ce putem mosteni?
va rog daca puteti sa-i spuneti, multumesc.locuinta a fost cumparata de acesta inainte de casatorie cu matusa.