avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate trufasiusorina1969

Activitate trufasiusorina1969

Răspuns la discuția contract intretinere
daca vine cu martori falsi si argumente false nu poate nici asa? INTREB PENTRU CA NOI NU AM FOST NICIODATA PPUSI IN ASA O SITUATIE
mai ales ca este o persoana in putere si are si ea pensie de 1050 ron.este o persoana care aproape in toti anii merge in statiuni si ea de cand a murit unchiul a vrut sa strice dar nu a stiut cum , acum o invata cineva ce sa faca si a mai plecat si de acasa noi dand-o la politie nemaistiind de ea nimic. acum minte si ne transmite prin vecini ca este la o sora de a ei .
o intretinem de 9 ani si tot timpul am facut ce a zis ea in orice problema s-a ivit pe parcursul anilor,
matusa a vrut sa vindem locuinta si sa-i cumparam o garsoniera pe numele ei ca titulara si noi nu am vrut sa o cumparam in intregime pe ea , am vrut 50% ea si 50% noi. Acum nu mai vrea nici asa si vrea sa strice contractul prin tribunal care este cu noi. Noi am lasat cum a vrut ea tot timpul.
buna ziua,
unchiul meu ,frate cu tatal meu ne-a lasat un apartament mie si sotului meu cu contract de intretinere, bun propriu al acestuia, si o avem pe sotia acestuia obligatia sa o intretinem pe timpul vietii ei. mentionez ca unchiul a decedat , ei nu au copii impreuna sau separat. matusa vrea sa strice contractul cu noi dupa 9 ani de cand l-am incheiat. noi ce putem mosteni?
va rog daca puteti sa-i spuneti, multumesc.locuinta a fost cumparata de acesta inainte de casatorie cu matusa.