avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate Lu-ana

Activitate Lu-ana

Buna ziua! In urma cu ceva timp am avut un accident in care un pieton mi-a sarit in fata masinii , beat fiind, strada nefiind iluminata, nu l-am vazut , a fost acrosat cu partea dreapta a masinii, acesta decedand in cele din urma. Masina a fost retinuta pentru expertiza criminalistica inca din luna septembrie si nici pana azi nu s-a facut, Care este procedura de a scoate cat mai repede auto de la ei deoarece se deterioreaza, aceasta avand parbrizul spart? mentionez ca politistii au constatat la fata locului ca nu este vina mea, eu avand in continuare drept de circulatie! :(:(
Răspuns la discuția VREM DREPTATE
am mers periodic, iar raspunsurile date de catre dl. politist, duc mereu inspre favorizarea infractorului/ei. se poate transfera dosarul de la acea sectie la o alta?
Discuție VREM DREPTATE
Buna ziua! ma confrunt de ceva vreme cu un caz, suntem un grup, o gasca de vreo 8 persoane, o "prietena" a furat lantul de aur al unui baiat din grup, lasat in baie pe etajera. Eu sunt martorul, adica am vazut-o a doua zi iesind de la un amanet, am mers la politie atat pagubitul cat si eu in calitate de martor, am depus declaratie, am dus probe, adica dovada ca pe numele ei exista intr-adevar un contract in amanet cu specificatia "lant aur" si acelasi gramaj, cu acceasi data si ora la care eu am vazut-o, iar politia nu face nimic. cazul este din mai 2014, au trecut 2 ani, ce putem face? Paguba e de 2200 de ron, nu este foarte mare, ideea e ca nu vrem sa ramanem cu cazul in aer, trebuie sa plateasca. Va multumesc!