deci toata treaba tine de contabila?! 20 de zile *87.5 euro=1750 euro lunar se pot acorda neimpozabili? am inteles ca este un maxim neimpozabil care acorda...imi cer scuze ca sunt insistenta dar as vrea sa inteleg foarte bine inainte de a suna din nou contabila! va multumesc din suflet
Buna ziua. Suntem o firma de transport infintata de 6 luni cu un singur angajat. Firma este infintata in Romania iar activitatea o desfasuram in Italia. Avem un contract cu o alta firma si suntem platiti la km. Soferul nostru are salariul minim pe economie si am vrea sa ii acordam diurne. Contabila noastra ne spune ca daca vrem sa dormim linistiti noaptea sa ne vedem de treaba si sa ii marim salariul la 3000 ron fara nici o diurna. Impozitul la un asemenea salariu ar fi cam mare avand in vedere ca noi suntem la inceput de drum si am vrea totusi sa ii acordam diurne. Va rog sa ne spuneti care ar fi maximul de diurne neimpozabile care se pot acorda si de ce acte avem nevoie pentru a putea acorda aceste diurne? Multumesc.