avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Elenabog

Activitate Elenabog

Bună seara!Vă rog dacă mă puteți ajuta,sa îmi spuneți Cum pot anula un act din anul 1947 prin care un unchi de al meu s-ar presupune ca a vândut unei persoane 9000m2 teren dintr-un lot de 50000m2.Menționez ca actul este întocmit de tribunal,unde avocatul spune ca îi cunoaște pe vânzător și cumpărător, fără alte date de identificare.Terenul în cauza era proprietatea bunicului mort din 1942.În urma lui au rămas 4 copii și sotia (bunica).Nu s-a efectuat succesiune,pana în anul 1997. (Partaj voluntar).Pe baza legii 18,unchiul a solicitat dreptul de reconstituire a celor 5 hectare în anul 1991.În anul 1992 s-a emis titlul.În anul 1997 s-a efectuat partajarea terenului fiecare având câte un lot de 1.25 ha. (Bunica intre timp a decedat).În anul 2001 unchiul vinde partea lui.Din cele 5 ha pe lotul vândut se face cadastru și intabulare.În anul 2002 acesta a decedat.Iată Cum în 2003 apare respectivul care spune la primărie ca a cumpărat de la bunicul terenul în cauza pe timpul foamei și i se întocmește titlu de proprietate.Cum pot anula acel act?