Buna ziua. Azi am mers la primarie, pt a depune cererea pt Anexa 24.....Problema. Ca nu am titlu de proprietate, pe langa celelalte. Ok,am inteles asta....unde-l gasesc? Bineinteles, dna secretar m-a trimis la OCPI Ialomita. Alta problema....Cei de la Cadastru spun ca nu imi poate da un astfel de titlu,fara Anexa 24....sa fac dovada ca sunt unul din mostenitori....Cine imi poate elibera acest titlu....Eu sincer, nu mai inteleg nimic....Va multumesc frumos
Buna ziua. V-as ruga foarte frumos si daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Tatal meu a decedat de aprox 3 ani. Eu, fiind unul din mostenitori, am mers la Primaria ultimului domiciliu, pt a intra in posesia unui document si anume Anexa 24. Problema este ca, acel functionar public (secretar), este in concediu medical.....Exista posibilitatea sa-mi elibereze acest document si altcineva din cadrul primariei..? Stiind ca un concediu medical se poate prelungi....Nu stiu ce as putea face in privinta asta. Pot cere, sa se demonstreze ca acel functionar public este intradevar in concediu medical? Este vorba de comuna Traian jud Ialomita. Si cateodata mai suntem pacaliti... Va multumesc anticipat si o zi buna.