Daca vecinul ar fi detinut o autorizatie pentru modificari, ar fi trebuit sa o afiseze la loc vizibil, la intrarea in bloc, lucru pe care nu l-a facut.
Disputele, polemicile si starile de animozitate nu eu le-am initiat. Daca vecinul incalca legea, e dreptul meu sa ma apar, mai ales cand lezeaza securitatea mea.
Acum o luna in apartamentul sub cel in care locuiesc s-a mutat un nou locatar si a inceput sa sparga efectiv tot, geamuri, usi, cimentul de pe hol, pereti, efectiv tot. Pe langa zgomotul infernal cu care ma terorizeaza zilnic de mai bine de o luna, vecinul in cauza, locuind la parter, a facut o gaura mare in podea, practic a gaurit podeaua, pentru a avea acces direct la boxa de sub el, fara a mai cobori prin hol, etc. Practic, coboara din apartamentul lui direct in boxa de sub el. Consider ca prin acest lucru (blocul e din caramida, daca ajuta cu ceva), pune in pericol integritatea constructiei, mai ales daca ii mai trece si altcuiva de la parter prin cap o idee similara. In plus, tot molozul si mizeria a scos-o afara, pe jos, in curtea comuna. Unde as putea sa reclam acest vecin si o autoritate competenta sa verifice daca are autorizatie sa efectueze o asemenea lucrare. In plus, ce autorizatii ar trebui sa aiba (banuiesc ca ar trebui sa aiba, peretele care delimiteaza podeaua lui si boxa de sub e proprietate comuna ma gandesc) ? Multumesc.