avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters404491

Activitate ContSters404491

Bună ziua,

Am mare nevoie de ajutorul dvs. Am probleme cu o vecină foarte gălăgioasă care țipă din senin, trântește ușa, blesteamă persoane fictive și acuză că este
radiată
de televizoarele noastre și că i se
râcâie
în pereți (acestea sunt cuvintele ei). Seara trecută am vrut să ies din casă și era cât pe ce să calc pe ea, și-a adus o pătură și doarme în fața ușii mele, pe motiv că la ea în casă nu se poate dormi, îmi tot spunea
du-te și vezi
. Am mers și n-am văzut sau auzit nimic suspect. Plus de asta, doarme în casă cu un tânăr despre care știu sigur că a fost internat la un spital pentru bolnavi psihic, mi-a fost confirmat de el însuși și de către vecini. Mă sperie îngrozitor, mi-e teamă de cum s-ar putea manifesta acest băiat, nu se comportă firesc.
Nu știu dacă femeia are probleme psihice mai grave, fiul ei mi-a spus că suferă de depresie, însă mie mi se pare ceva mult mai rău de atât. Copiii femeii refuză categoric să-și trimită mama la un spital adecvat, tratează lucrurile cu foarte mare nepăsare.

Aș vrea să chem poliția, însă nu vreau să vină doar în vizită, vreau să știu că se vor lua măsuri concrete, aceste persoane trebuie să primească ajutor de specialitate. Femeia poate fi internată la un spital de boli psihice fără acordul copiilor?

Vă mulțumesc anticipat.