La varianta demisie nici nu ma gandeam.
Cineva mi-a spus ca se poate merge si pe varianta de plangere penala si sa inregistrez presiunile/santajul exercitat de catre ei.
Intrebarea e .. se poate retrage plangerea penala in cazul in care achita datoriile fata de mine ? Asta ar fi alta problema .. Nu s-a platit salarul din data de 5, plus ca am lucrat si extra pt ei pt o suma greu de neglijat.
Multumesc.
Buna, as avea nevoie urgenta de indrumare.
Am lucrat la o firma cam 3-4 luni, dupa care conducerea a decis sa mai faca inca o firma si sa mute angajatii ce tin de IT pe aceasta din urma.
Acuma dupa peste 3 luni de munca intensa si rezultate exceptionale, ei vor sa ne forteze sa ne dam demisia ( nu cunosc inca exact motivele ) .. suntem vizate 5 persoane.
Amenintarile sunt de natura "falimentez firma sau desfiintez postul" si oricum scapam de voi.
Daca ma poate ajuta cineva sa imi dea un sfat, daca legea e asa de oarba incat sa se poata face manevre de acest gen.
Precizez ca firmele sunt inregistrate pe acelasi nume si persoana respectiva are undeva la 10 firme si doreste sa faca si alte afaceri pe aici, resorturi, inchirieri de masini, etc
Multumesc frumos.