avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandr@

Activitate ruxandr@

Audierea mea ca minor a durat cca. 30 secunde, desi am rugat-o pe judecatoare sa ma asculte cu atentie. Declaratia mea nu a fost consemnata, doar a notat cu pixul pe un post-it "cu tata". mi a replicat ca " nu stii tu prin ce probleme trec femeile!" .
Da, tata are avocat (avocati).
La ultimul termen, martorii au evidentiat caracterul violent excesiv al mamei. Ce putem face daca nu se accepta expertizarea psihiatrica? Diana poate fi ceruta ca martor pe incredintare minori? (ca martor suplimentar)
Parintii mei sunt in divort. Tata se lupta pentru custodia a (doi) 2 copii minori - Ruxandra(17) si Stefan (2); deasemenea mai esta si fiica cea mai mare Diana (20).

Motivul divortului este violenta excesiva a mamei imoptriva copiilor.

Tata a adus dovezi in sprijinul acestui motiv: certificate medicolegale ale copiilor, plangeri la Protectia Copilului, la Autoritatea tutelara, la Politie (dosar penal pentru lovire minor, membru al familiei).

Martorii tatalui au fost prezenti la multe scene de violenta dintre mama si copii. Ai mamei au aflat doar din spusele mamei. Toti martorii fac referire la lovirile asupra Dianei.

Comportamentul mamei pare a fi SCHIZOFRENIC.

La ultimul termen s-au prezentat probele si tatal a cerut acceptarea Dianei ca martor si expertiza psihiatrica a tuturor membrilor ai familiei.

AR TREBUI INSTANTA SA ACCEPTE CERERILE ? intemeiate fiind.

Sentimentul meu este ca judecatorul este ostil fata de tata fiind influentat prin diverse metode de catre mama.

DACA MINORUL AJUNGE LA MAMA SI ACEASTA VREA SA-L VANDA IN STRAINATATE , CE SE POATE FACE?