avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Activitate Giordache16

Activitate Giordache16

Răspuns la discuția Probleme cu reteaua electrica
asta stiu ca nu este recomandat sa construiesc aproape de fire , este pentru siuranta mea, asta pot sa inteleg ce nu inteleg este ca eu ar trebuii sa platesc ca sa faca din 5 fire un fir si de acolo mi-ar permite sa ma departez decat 1 metru, iar de mutat reteau este mai dificil , eu stau pe o strada la tara si pe partea mea sunt aliniati toti stalpii..multumesc oricum pentru sugestie
Buna ziua , pe scurt vreau sa ridic o constructie si din cauza firelor de lumina de la stalp care trec pe deasupra gardului meu ba chiar in interiorul curtii mele , ca sa obtin avizu de la electrica ma obliga sa ma dau 3 metri de la sarme , sau sa platesc ( EU ) vreo 2500 lei ca din toate firele sa faca unul asta presupune un manson pe toate firele ,in cazu asta ar trebuii doar un metru sa ma departez de ele ,, intrebarea mea este urmatoarea:dak ii dau in judecata as avea castig de cauza pentru ca de fapt ei trec prin curtea mea cu firele si din cauza lor eu in curtea mea nu pot face constructia de unde.mi propun , sper sa intelegeti ce vreau sa spun , dak eu am locu de la x la y de ce nu pot incepe de la x, ,, sa-si mute ei stalpii pe partea cealalata sau sa.mi plateasca chirie la loc pentru ca stalpul este montat la mine in curte , Deci am vreo sansa sa ma judec cu ei si sa castig?? multumesc , daca nu am fost foarte concret va rog sa.mi spuneti ce detalii sa va mai dau