Parinti lu maicasa au intretinut doua batrane care au decedat.Aveau hartie de mana cu ele pentru teran dar cu anii au decedat si ei hartia a disparut iar maicasa nu avea nimic si singura metoda a fost sa dea in tribunal ca uzufruct unde au fot chemate neamurile dar ei nu aveau pretenti.Maicasa traeste.
Sunt casatorita de 20 de ani si lucrez de 21 de ani,sotul a primit un teren de la maicasa care trebuia dat in tribunal ca uzufruct sa poat intabula dupa 4-5ani de procese la intabulat pe el.Am contruit o casa si de 2 ani ne-am mutat.Sotul are probelme mari cu bautura si in ultimul timp face scandal zilnic si ne scoate afata pe mine o fetita de 12 ani si un baiat de 18 ani este agresiv.Noi nu vrem sa iesim si ne amenita cu moartea ,el are drepul sa ne scoata ?sau ce as putea face?Multumesc anticipat!
Bine am inteles trebuia aviz de la ITM dar sindicatu care a facut lista pentru grupe a facut dora pentru grupa II dar domnul care a lucrat ca mecanic locomotiva sustine ca are dreptul la grupa I de munca si ca a fost dedreptatit de firma in timpul respectiv ,intre tip firma e privata nu este de stat iar domnul amenita cu datu in judecata ,puoate avea castig de cauza ,chiar putea avea dreptu la grupa I.MULTUMESC
Buna ziua am de dat o adeverinta de grupa ,domnul a lucrat ca mecanic locomotiva in interprindre uzinala in perioada 1996-1999 dancul are dreptul la ce grupa de munca stiu ca cei de la CFR primesc grupa I de munca iar cei de la CFU au dreptul la grupa I ca cei de la CFR?????? VA ROG ESTE FOARTE URGENT ...MULTUMESC...#-o