avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate Bambulina

Activitate Bambulina

Răspuns la discuția ordonanta 20/2016
Foarte adevarat! Caz concret: colega mea a gasit functie similara in institutie si a primit sporul de doctorat din luna iulie, eu nici acum nu am primit sporul pentru ca nu gasesc echivalentul functiei mele in alte institutii similare (asta e bataie de joc cu echivalentul iar Guvernul argumenteaza ca OUG 571/2015 este ok de aplicat si de aia a facut sesizarea de neconstitutionalitate!)

Nu exista decizia Curtii Constitutionale prin care s-a respins sesizarea de neconstitutionalitate, desi apare acel comunicat de presa. Este o liniste totala!!!:(
Răspuns la discuția ordonanta 20/2016
Buna ziua,

Sesizarea de neconstituţionalitate a fost respinsă din data de 14 septembrie 2016. După această dată nu a apărut nicio decizie cu privire la acest lucru iar propunerea (proiectul de lege Pl-x nr. 707/2015) nu a fost transmisă spre promulgare.
Știe cineva ce se întâmplă în acest caz? Ce trebuie să apară ca să ne putem cere dreptul la sporul de doctorat conform proiectului nr.707/2015, pentru că în cazul Ordonanței 20/2016 eu nu am găsit un echivalent!

Vă mulțumesc pentru ajutor!