mama a umblat pe strazi zi si noapte, nu a fost indiferenta. politia a adus-o acasa o singura data. a fost plecata de nenumarate ori de acasa si nu gasim o solutie eficienta in rezolvarea acestui caz. iar ca parinte unde sa cauti mereu daca azi e intr-un oras maine in altul? chiar nu ar exista o solutie la aceasta problema? are totusi 13 ani...
raspunde la telefon cateodata si spune ca e bine. pare bine judecand dupa pozele care le posteaza pe retelele de socializare. politia refuza sa ajute pe motiv ca nu au timp si bani sa umble dupa ea spunanad ca oricand va pleca de acasa din nou iar ei nu au bani de benzina sa se plimbe de cate ori pleaca ea.
buna ziua. ma numesc Emilia. locuiesc cu sotul in Germania. de mai bine de 6 luni, mama mea are probleme cu sora mea de 13 ani care tot pleaca de acasa impreuna cu o alta prietena. din cate am descoperit impreuna cu mama mea, se folosesc de prostitutie pt a face in ban amandoua. prin inercari disperate, mama a incercat sa o aduca acasa. politia a adus-o acasa doar cand a plecat prima oara. la celelalte disparitii mama a fost refuzata de catre politia din localitate sa ii preia plangerea pe motivul ca ,,ce doamna, noi avem bani de benzina sa umblam pe strazi dupa fiica dumneavoastra toata ziua?,,..in acest moment sora mea e plecata de mai bine de 3 saptamani si nu mai stim ce sa facem. ce credeti ca este de facut?