avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate Sarbu-Luminita

Activitate Sarbu-Luminita

Multumesc pentru raspunsul dvs.
Dosarul a plecat catre instanta, inca nu apare pe portal, dar asa mi s-a spus.
Deci si daca se suspenda pedeapsa inchisorii, tot voi efectua cat a ramas din pedepsa trecuta, singura sansa sa nu ajung dupa gratii ar fi impacarea, medierea ( in timp util ) sau amenda penala.

Multumesc mult.
Daca nu ajungem la o impacare sau sa semnam un acord de mediere, inteleg ca e putin probabil sa primesc o pedeapsa cu suspendare, dar as avea sansa sa primesc amenda penala, avand in vedere ca nu obtin venituri ? Daca as primi amenda penala , as avea oricum de executat restul de pedeapsa de un an si jumatate ?
Nu am incercat inca o mediere cu un mediator profesionist, atunci la cald, au refuzat orice discutie.
Daca nu ne impacam sau refuza medierea, as putea spera in urma judecatii la o pedeapsa cu suspendare ?
Multumesc din nou.
Buna ziua, sunt eliberată condiționat si In restul de pedeapsa ( coada) - in ultimele 4 zile, am mai comis un furt, dosarul va ajunge in instanța.
Doua întrebări am: se poate face mediere ajuns dosarul in instanța si dacă am șanse la o pedeapsa cu suspendare. L-au încadrat la furt simplu, nu calificat, prejudiciul mic, recuperat.
Mulțumesc