avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate pricobs_tm

Activitate pricobs_tm

Răspuns la discuția Conducere fara permis!
Va multumesc frumos pentru raspuns si imi cer scuze pentru deranjul cauzat daca este cazul! O seara placuta in continuare va doresc!
Răspuns la discuția Conducere fara permis!
"Prin prezenta va instiintam ca va aflati sub supravegherea Serviciului de Probatiune Timis in vederea supravegherii respectarii masurilor si obligatiilor prevazute in sentinta penala nr. 152/05.04.2016 pronuntata de Judecatoria Lugoj in dosarul penal nr 3001/252/2015 , ramasa definitiva prin neapelare la data de 04.05.2016 prin care ati fost condamnat la 1(un) an de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pe un termen de supraveghere de 2(doi) ani."

Toata povestea este ca am fost prins conducand un autovehicul intr-o localitate fara permis cu viteza de 55km/h iar la oprirea organelor de politie pentru o verificare de rutina spun ei ca asa se numeste, nu am avut sa le prezint dansilor permisul de conducere. Talonul si tot ce tinea de masina le-am prezentat dar permisul nu l-am avut pentru ca nu am permis. Localitatea numinduse bodo, (Localitatea Bodo) care apartine de primaria Lugoj. Care urmare la prima instiintare care sustin dansii ca mi-au trimis nu m-am prezentat deoarece eu nu am primit nimic acasa si exact acelasi lucru i-am explicat si judecatorului, acesta fiind umpic nervos pe chestia asta dar a inteles. Dansul urmand sa-mi spuna ca voi avea 200ron cheltuieli de judecata de platit , 30 de zile de munca in folosul comunitatii si nimic mai mult. Toata discutia durand nu mai mult de vreo 5 minute dupa care am fost liber sa plec.

Cand m-am prezentat prima oara la serviciul de probatiune, l-am intrebat pe dansul de acolo daca am voie sau nu sa dau de permis iar dansul mia raspuns scurt: "Nu stiu, nu ma intreba pe mine"
Buna ziua. Am si eu o intrebare:
Am facut prostia de a conduce fara permis si am fost prins iar ca si pedeapsa am primit 30 de zile in folosul comunitatii si din luna in luna trebuie sa ma prezint al biroul de probatiune. Acum intebarea este urmatoarea: Am permisiunea de a da pentru permis ? Sau unde ar trebui sa intreb daca am posibilitatea de a da de carnet pentru ca in momentul cand mi sa dat sentinta nu mi sa mentionat deloc daca am voie sau nu. Mi sa spus ca asta imi este pedeapsa: 200 ron cheltuieli de judecata ... 30 zile munca in folosul comunitatii... si ca trebuie sa merg odata pe luna la biroul de probatiune. Va multumesc anticipat celor care si-au irosit din timp pentru a ma ajuta cu un raspuns!