Situatie e in felul urmator:
-avem pe cladire de 10 ani o antena a firmei de cablu care plateste lunar 200 Euro chirie =24 000 euro in 10 ani
-administratorul de bloc a fost numit sa se ocupe de cont, bineinteles nu singur.
-in urma cu cateva luni o parte din proprietari au intrebat cati bani s-au adunat in contul respectiv
-raspunsul adm. a fost "s-au adunat ceva" ,dar a refuzat sa dea detalii.
-atunci eu am solicitat sa prezinte tuturor locatarilor :contractual cu firma de cablu,un extras de cont din banca,daca a trecut in contract si pe locatarii care s-au mutat in bloc dupa incheierea contractului ,cine este a doua persoana care semneaza alaturi de ea pt ridicarea banilor.A refuzat spunand ca nu o intereseaza si ca pot sa fac ce vreau.
-am facut o sesizare la Primarie,dansi au spus ca sunt venituri speciale si nu intra in aria lor,mi-au sugerat sa urmez calea legala.
-impreuna cu mai multi proprietari am depus o plangere la politie unde am specificat ca:
"pt faptul ca adm. nu vrea sa ne dea informatii despre contractul cu firma de cablu care inchiriaza spatiul si nu ne da informatii despre contul bancar unde se vireaza bani noi o suspectam pe adm. blocului ca foloseste bani resp. in interes personal"
Va multumesc anticipat pt raspunsuri concrete.