avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate iuliancc

Activitate iuliancc

Ce se intampla cu bunurile unui PFA in cazul in care doresc dizolvarea acestuia?
Mentionez ca figureaza pe numele PFA un imobil cat si un automobil.
Care ar fi pasii de urmat avand in vedere cele mai sus?
Cum bine mentionati (poate) daca sunteti posesor de permis auto veti intelege ce spun in continuare: Nu imi poate interzice nimeni sa-mi dobandesc dreptul de a obtine legal un permis auto pe motivul ca...........candva am sa dau cu autovehiculul peste cineva.
Oricum,,,,,,,cred ca voi renunta la tot, dar mi se pare un abuz ca vecinii unui spatiu comercial sa hotareasca ce activitate sa se faca in acel spatiu comercial din moment ce acel spatiu comercial exista de la momentul constructiei imobilului, iar locatarii au dobandit imobilele respective in cunostinta de cauza de existenta unor spatii comerciale la parterul imobilului asumandu-si totodata si eventualele neplaceri cauzate de acest aspect, iar in cazul nerespectarii legilor se pot adresa institutiilor abilitate.
Mai ramane sa-l donez locatarilor de buna voie ca sa fie lumea multumita.
Si cand spun ca mi se pare un ABUZ, nu ma refer strict la situatia in speta si anume schimbare destinatiei acelui spatiu comercial ci si la situatia in care nu se schimba destinatia spatiului tot este necesar acordul Asociatiei de Proprietari pentru activitatea ce urmeaza a fi desfasurata, mai degraba suna a ...........esti proprietar doar in momentul cand trebuie sa investesti in cumpararea spatiului comercial si trebuie sa achiti toate taxele si impozitele aferente, in rest trebuie sa faci ce spun vecinii.
Nu sunt nici dobitoc si nici absurd. Sunt total de acord atat timp cat imi dai niste motive si eventual le discutam, le negociem, le rezolvam, iar daca nu..... esti indreptatit sa refuzi. DAR acele persoane spun ca nu vor din principiu. Ar fi destul de mult de discutat pe tema, dar nu imi poate refuza nimeni un drept pentru niste fapte care vor fi savarsite sau nu in viitor.
Buna seara,
Sunt proprietarul unui spatiu comercial aflat la parterul unui bloc de locuinte si doresc schmbarea destinatiei spatiului pentru alimentatie publica (bistro), si sunt in situatia de nu a putea obtine acordul vecinilor afectati, au fost notificati la notar si nu s-au prezentat. Urmatorul pas ar fi deschiderea unui proces civil, dar inainte de a intreprinde ceva nu reusesc sa aflu care ar fi cu adevarat insiruirea de motive intemeiate pentru care acesti vecini ar fi indreptatiti legal sa nu dea acordul respectiv.