avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_V80

Activitate Andrei_V80

Multumesc pentru mesaj dar ... eu am intrebat totusi altceva :-)

Mai sus era doar un exemplu, activitatea se va desfasura in mai multe orase din tara, precum si in alte locatii din Bucuresti in functie de evenimente. Cat despre beneficiar, nu este cel care are spatiul, dar asa e denumirea atribuita in Romania ... ori activitate la sediul social, ori punct fix, ori activitate la terti.

Revin la intrebarea initiala ... in conditiile de mai sus (presupunand ca ma duc o singura zi la un eveniment unde trebuie sa sustin cateva cursuri), ce afise/notificari trebuie sa am la vedere pentru clienti?
Multumesc pentru raspuns dar ... repet ... e vorba de un punct de lucru mobil, nu de un punct de lucru fix (adica 'activitati desfasurate la terti'). Sunteti sigur 100% de raspuns? (de exemplu, stiu ca in cazul unui punct mobil, nu se declara contractul de subinchiriere la anaf).

Multumesc.
Buna ziua,

Am un punct de lucru mobil (caen 4799), iar activitatea desfasurata este: activitati sala fitness (este vorba de o forma de dans recreativ), suport pt activitati artistice, interpretare artistica, alte activitati recreative si distractive. De asemenea activitatea respectiva se desfasoara timp de 3 zile pe saptamana, cate 3 ore in fiecare zi.

Din pacate nu reusesc sa gasesc o lista cu ce documente/afise obligatorii trebuie sa pun la vedere pentru clienti pentru punctul mobil. Copie CUI? Afisul cu nr. de telefon ANPC? Banuiesc ca in situatia mea nu trebuie sa afisez lucruri de tipul "in aceasta unitate se practica un adaos intre ..." s.a. ?

Multumesc anticipat!