avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate Teleorman ionut

Activitate Teleorman ionut

De ce cei de la ANAF nu recunosc legea 193/2015 ? Lege care modifica legea 448 /2013 . Ce se poate face ca ei sa si actualizeze legile si sa le puna in practica ?
Este o solutie insa persoana cu handicap este nevazatoare . Cum as putea modifica masina . Are nevoie de ea doar ca sa fie transportata dintr un loc in altul . Se poate deplasa perfect insa nu vede . In permanenta trebuie sa fie cineva pe post de insotitor . Masina a fost achizitionata pe numele persoanei cu handicap . Ce modificare se poate face la masina ? Cei de la Anaf ar trebui sa poata sa i dea o hartie cum ca este scutita de taxa fiind masina propietate personala. Fara nici o modificare .
"Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei auto si daca masinile detinute nu sunt adaptate handicapului proprietarului" Cei de la Anaf nu vor sa primeasca nici o hartie pentru scutice taxa de mediu (taxa auto ) va rog ajutati ma .
Persoana cu handicap este mama mea . ( NEVAZATOR) Handicap permament grav permanent . Am achizitionat o masina pe numele ei pentru A O FOLOSI LA TRANSPORTAREA EI dintr un loc in altul . Ea avand nevoie lunar de anumite controale medicale la spitale in alt oras decat cel unde locuieste. Totul bun si frumos pana am ajuns la Anaf pentru a primi o hartie de scutire de taxa de mediu . Cei de acolo nu vor sa auda de nimic . Cer plata taxei de mediu . Va rog sa ma ajutati ce pot sa fac . Cu ce acte pot sa dovedesc clar ca ea trebuie sa primeasca aceasta scutire pentru a merge mai departe la politie pentru inmatriculare .. astept raspuns .multumesc