contul tatalui meu stiam ca este considerat masa succesorala . apartamentul, de asemenea.
am incheierea notariala. cu toate astea, cum este posibil sa ma inlature de la mostenire ???
cardul bancar stiu ca este nominal...."stiti ce este scris pe spatele unui card bancar ?
el trebuie folosit de catre detinatorul al carui nume este trecut pe card.Orice instrainare sau imputernicire a altei persoane de-al utiliza se face pe proprie raspundere ! tala meu era in coma la data folosirii cardului....
pt tatal meu nu i-a folosit, ca nu a avut la ce anume...suma fiind destul de mare
proces oricum voi deschide pt.ca e in joc apartamentul tatal meu-bun propriu, iar in legatura cu banii din contul tatalui meu, vreau sa folosesc in instanta acest FURT pt ca sa se arate ce credibilitate are aceasta femeie. (ea declarand la notar ca nu stie de existenta vreunui cont, timp in care, ea golea contul....
Tatal meu a fost in coma, iar apoi a decedat. Sotia tatalui meu, i-a folosit cardul ca sa scoata in mod repetat sume mari de bani, de cand era in coma si inca 3-4 luni dupa ce a decedat (am extrasele de cont de la banca, incepand cu data de cand a intrat in coma profunda pana in prezent)
Precizez faptul ca era contul de economii al tatalui meu, contul personal si nu am cunostinta sa-i fi dat PIN-ul anterior intrarii lui in coma. La intalnirea de la notar, sotia tatalui meu, a declarat ca nu stie de existenta vreunui cont bancar de-al tatalui meu (intalnire care a avut loc ulterior extragerilor de bani din cont)
Eu, ca fiu mostenitor, urmeaza sa o actionez in instanta pt succesiune.
As vrea sa stiu daca o pot incadra la furt-insusirea bunurilor (portofel-card-PIN) sau altele...acei bani facand parte din masa succesorala, dupa deces...
Rog, ajutor...multumesc..