avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate VasileR90

Activitate VasileR90

Răspuns la discuția Debransare Centrala De Bloc
Mai sunt doi vecini de pe nivel care au centrala,pentru ei nu tot acelasi principiu au avut?
Nu accept sa vina presedintele sa imi zica cum sa imi dau caloriferele,sau sa m-i le opresc ,platesc 500 de lei pentru ce? ,o temperatura nu mai mare de 20 de grade si in jumatete de luna sa o tin oprita:)Mie nu imi ajung cele 4 calorifere si se zice ca ma incalzesc cu o amarata de teava care trece pe langa apartamentul meu,si vecinul de sus nu cred ca ma incalzeste pe mine,caldura merge in sus din cate cunosc.
Salutare!
De 1 an de zile sunt propietarul unui apartament in Cluj,centrala pe bloc cam 70 de ap in total,contoare individuale la intrarea in apartament(apa calda,rece si incalzire) si contor de gaz separat.La 1octombrie s-a dat drumul la caldura si s-a spart o teava in pardoseala,am reparat-o,ulterior s-a spart in alta parte.Vreau sa refac toata instalatia pe cupru si vreau sa imi instalez si o centrala termica daca tot imi renovez tot apartamentul dupa inundatie.Vreau sa ma debransez din primavara,am cerut de la e-on proiect(contor gaz individual)am teava pana la aragaz,acum astept aprobarea.Presedintele de asociatie zice ca nu prea se poate citez "trebuia sa te muti intr-un bloc comunist" .Intrebarea mea are rost sa investesc bani in proiect si sa imi iau centrala?Stau la parter chiar pe colt,vecinul de langa mine are centrala proprie si mai are inca un ap de la parter.
Se poate la adunare sa imi respinga cererea de debransare,ma poate ajuta vreo lege?Trebuie sa cer acordul la vecini cu pereti comuni?Am intrebat daca pot sa imi montez centrala fara sa o leg la apa,si el m-a amenintat ca imi taie apa, e posibil?
Multumesc.