Buna ziua, am o întrebare in anul 2015 in sept Am născut in Italia ,ti sa precizez faptul ca soțul lucrează in Italia iar noi(eu si copilul mergem in vizita acolo)copilul are Domiciliul in România si eu la fel, doar soțul este cetățean roman cu domiciliul in străinătate .In momentul in care am născut soțul avea deschis pe numele lui o mica afacere(făcea mobila pe cont propriu) însă in Decembrie a renunțat si a închis firma, din Ianuarie si pana in Martie nu a lucrat iar din Aprilie lucrează cu acte in regula la o tâmplărie .Eu nu am lucrat in regula pe perioada sarcinii si nici prima. Precizez ca am depus actele in România pentru alocația copilului însă mi-a fost respins dosarul pe motiv ca soțul lucrează in Italia si copilul este născut in italia(cu toate ca in Italia nu am beneficiat de nici un ban si am dovedit asta cu acte la dosar)întrebarea mea este următoare este normal sau ar trebui sa ma adresez unui avocat legal si sa dau in judecată pentru discriminare asistenta socială ?!Nici acum in luna Noiembrie 2016 când copilul meu are 13 luni nu am primit alocație de stat nici in ro Nici in it.... va Multumesc anticipat si sper sa ma ajutați sa înțeleg de ce copilul meu născut in Italia cu domiciliul in ro nu are drept la alocație de stat din moment ce el teroretic îndeplinește toate cerintele