avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate BILEC

Activitate BILEC

Discuție Bilek
Buna ziua
Am avut un accident cu vatamare corporala fractura la mana stinga la o persoana de 72 ani la manevra de mers mansalier pe data de 26 .08.2016.
La urcarea in masina nu am vazut nici o persoana in spate si dupa ce am rulat cam un metru in mansalier la manevra de mers inainte am observat un cetatean ce ma avertiza ceva in spatle masii ,am coborit si am vazut o femeie in picioare ce se tinea cu mana stinga de incheietura mainii drepte acuzind durere,si care mi-a spus ca a vazut ca m-am urcat in masina dar a crezut ca fac manevra de mers inainte nu in mansalier .
Persoana afost dusa la spital si i sa pus mana in ghips si lasata sa mearga acasa.
Dupa nenumarate vizite ce i-am facut victimei mi-a cerut o despagubire de 8.000 lei
De la data accidentului si pana acum am circulat cu dovada de circulati prelungita la 30 de zile.
Pana in momentul de fata nu sa prezentat la agentul constatator cu nici un certificat medico legal cu toate ca a spus ca poseda unul .Cate zile ar putea primi pentru o fractura?Daca mai poate acuza si ale forme de durere dupa ce a plecat din spital?
As vrea sa-mi spuneti ce sa fac incontinuare si la ce consecinte ma pot astepta .Va multumesc