avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate Valentin89

Activitate Valentin89

Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Buna seara,

Perioada de preaviz s-a terminat. Ieri am semnat toate actele pentru a pleca linistit. Problema este ca tot ieri, banii au intrat tuturor angajatilor, in cont, mai putin mie. Astazi am dorit sa stiu motivul pentru care nu am primit salariul si mi-au transmis ca trebuie sa semnez un proces verbal intre mine si clientul firmei, in care declar pe proprie raspundere cum ca am respectat toate regulile impuse de client, pentru proiectele de iluminat intocmite. In procesul verbal se regasesc inclusiv proiectele facute de seful meu (nu raspund pentru munca altora) si pe langa asta angajatorul nu mi-a pus toate elementele necesare pentru intocmirea proiectelor conform cu realitatea. Problema este ca vin sarbatorile si am nevoie de bani dar exista riscul sa fiu tras la raspundere ulterior in cazul in care semnez acel PV.
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Buna ziua,
Am fost informat ca o sa desfiinteze postul. Ce este de facut? Va reamintesc faptul ca nu am fisa postului intocmita si nici vizita medicala facuta. Multumesc!
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Buna ziua,
Art. 27. - (1) O persoanã poate fi angajatã în muncã numai în baza unui certificat medical, care constatã faptul cã cel în cauzã este apt pentru prestarea acelei munci.
(2) Nerespectarea prevederilor alin. (1) atrage nulitatea contractului individual de muncã.
Mentionez faptul ca nu am vizita medicala la locul actual de munca. Ce se poate intampla?
Momentan nu am primit nimic sa semnez, imi continui activitatea linistit.
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Buna ziua,
In cazul in care sunt dat afara de catre angajator, poate sa influenteze negativ la urmatorul loc de munca ocupat? Stiu ca se pot vizualiza cauzele concedierii. Momentan mi-au transmis ca incepand de astazi sunt in preaviz desi eu nu am semnat absolut nimic. Multumesc!
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Buna ziua,

Astazi, seful meu, m-a chemat in birou si mi-a transmis ca incepand de saptamana viitoare sa imi bag preaviz, cu mentiunea ca mi-a gasit inlocuitor. Ce este de facut?

Multumesc!
Răspuns la discuția Demisie cu preaviz
Va multumesc! Cu siguranta va tin la curent cu toate informatiile. O zi placuta!
Buna ziua,

Astazi am primit un e-mail de la seful meu in care imi solicita sa ii trimit demisia cu preaviz. Mentionez ca a luat decizia aceasta deoarece nu i-am pus la dispozitie intr-un timp scurt un desen tehnic al unui produs conform indicatiilor primite. Lucrez de 7 luni in aceasta firma si nu am fisa postului intocmita si nici vizita medicala facuta.

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Multumesc!