Ma numesc V.A , sunt medic primar medicina de familie la Centrul de Transfuzie din ORASUL X si ma aflu intr-o situatie cel putin hilara ,daca nu ar fi ilegala si groteasca de-a dreptul.
De 5 luni de zile am poprire pe salariu, ca urmare a imposibilitati acoperirii unui credit catre BRD ,si pe baza acestei popriri am facut cerere scrisa si inregistrata la serviciu=CTS IASI pt a-mi incasa restul drepturilor salariale pe statul de plata.Zis si facut de 5 luni incoace.
Ca urmare a unui comportament abuziv si extrem de ciudat al contabilei sefe , mi s-a comunicat "pe surse" ca aceasta contabila sefa a hotarit , de la sine putere , (in ciuda cererii mele facuta in urma cu 5 luni,) sa imi acorde salariul pe card incepind cu luna in curs .Cum eu nu am facut vreo cerere scrisa pt a-mi lua salariul de pe card(de ce as face-o ,cita vreme sunt in situatia de mai sus? ) cum am studiat ce spune legea in privinta aceasta, vreau sa imi pregatesc apararea si implicit acuzarea catre aceasta dna contabila daca recurge la asa ceva
.De altfel nu sunt singura persoana poprita din institutie si care imi ridic salariul de pe statul de plata ,( nu mai comentez ca am aflat de acest drept al meu cu totul si cu totul intimplator si nu de la vreuna din cele 3 contabile ale acestei institutii).In cazul in care dna va proceda abuziv (iar acest lucru dvoastra mi-l puteti confirma sau nu ) catre ce foruri superioare sa ma adresez intii?ITM-UL este primul pe lista sau/si Ministerul Sanatatii?? ori Institutul de Hematologie Transfuzionala de la Bucuresti de care depindem ?Noi nu avem for local de care sa depindem doar ITM-UL ar fi singurul for local.Cu multumiri.