avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate vasid

Activitate vasid

Răspuns la discuția probleme
daca firma la la care am lucrat se afla in alt judet eu pot sa fac reclamatie la itm din judetul de unde sunt eu
multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
si daca nu pot sa solicit in scris si am un martor la discutia telefonica dintre mine si patron este valabil???????????????
ok dar eu iam trimis domnului patron demisia mea si iam scris si motivele care lau cam nemultumit si a spus ca nu aproba demisia pentru ca il incrimineaza pe el si ca urmare o sa imi faca cercetare disciplinara si sa ma puna sa ii platesc zilele de stationare la camion cum sa procedez in continuare a trecut o saptamana de la demisie si nici un semn nu stiu daca pot sa ma angajez in alta parte sunt blocat pe langa faptul ca el trebuie sa imi dea 2500 euro care cred ca nu ii mai vad si ma ameninta ca ma da tot el in judecata sa ii platesc stationarea.......intrebarea e cum sa scap din accest calvar????????????????????mentionez ca nu am savarsit nici un rau la nimeni doar miam dat demisia la care patronul mia zis sa las camionul in germania si sa vin acasa atat??????????????????astept un raspuns va multumesc..............:((
adica cercetarea disciplinara se face in instanta de judecata sa inteleg???????????
Discuție probleme
povestea mea este in felul urmator pana de curand am lucrat sofer pe comunitate in timpul contractului patronul nu a respectat data de salariu lam anuntat ca imi dau demisia am refuzat sa mai fac curse in interesul firmei la care patronul mia spus sa las camionul in germania si sa plec acasa problema e ca am un act aditional care spune ca trebuie sa predau camionul la sediul firmei. intrebarea mea este daca este posibil sa fiu sanctionat sau sa mi se ia bani din salariu pe care el trebuie sa mil dea?????????????????????sau sa ma trezesc cu vriun proces in instanta????????????????multumesc#-o#-o