avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Vicentiuclau

Activitate Vicentiuclau

Care suma dacă nu a măsurat nimeni ?

adriandimitriu a scris:

daca suma suprafetelor depaseste suprafata totala, da. e evident. ceea ce nu inteleg de ce primaria a pus tarusii si nu cadastristul. primaria nu are competente in masuratori.

Cadastrale gratuita

Bună seara. În 2017 am cumpărat un teren extravilan bineînțeles cu carte funciara. Am chemat un reprezentant al primăriei și mi a pus țăruși la colturi. Am plantat pe acest teren o livada. În 2018 deoarece am avut probleme cu animalele am îngrădit terenul cu plasa. Acum firma care se ocupa de cadastrarea tarlalei a venit și mi a zis ca nu este buna cartea funciara deoarece ma voi suprapune cu 4 vecini conform planului parcelar. Suprapunerea fiind reala nu virtuala deșii ei nu au măsurat nimic sa vadă ce suprafață se va suprapune spunând ca vor modifica cartea funciara conform planului parcelar. Chiar se poate modifica din vorba și din pix fără nici o măsurătoare?
Discuție Cont bancar
Mama mea a fost imputernicit pe contul tatalui ei multi ani acesta avand 83 de ani. Anul acesta la un termen al depozitului tatal ei un a Mai mers la banca si mama a trecut depozitul pe numele ei. Tatal ei neavand nici o obiectie. La urmatorul termen tatal ei a cerut sa il treaca iar pe numele lui. Daca mama nu l a mai trecut poate fii acuzata de vreo infractiune?