Buna ziua, am si eu o intrebare cum as putea sa procedezi in situatia in care eu sunt divortata am un copil minor iar tatal ei lucreaza in italia , noi ne am despartit pe cand el era in romania statul roman la obligat la pensie pt minora dar el neavand serviciu pe atunci in romania la obligat la pensie pe venitul minim pe economie dar nu mi a platit niciodata pensie pt copil de cativa ani el lucreaza in italia si nu si-a facut datoria de tata niciodata ,nu tinem legatura doar atat stiu ca munceste in italia eu intre timp l-am dat in judecata pt marire de pensie alimentara, judecatoria instiintidul la adresa din romania unde locuieste mama lui afland despre proces dar nu sa prezentat iar procesul sa finalizat ramanad definitiv si irevocabil iar fostul sot nu mi -a platit niciodata pensie , Daca am vazut ca nici asa nu am rezolvat nimic am facut o scrisoare catre parchet de acolo mi au trimis dosarul la politie la bucuresti si de aici sa pierdut tot deoarece politia ma instintat ca trebuie sa vorbesc cu exectorul ca sa l execute silit pentru a mi recupera prejudiciul .Cum pot afla unde munceste in italia daca munceste cu acte in regula si cum as putea sa procedez ca sa ii plateasca pensia copilului pe care legea il obliga .Va multumesc