avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate timaru1982

Activitate timaru1982

Răspuns la discuția in ce consta executarea silita
Cu siguranta nu.
Da , am un cont bancar trimis de ei si am o suma restanta. O doamna mi-a spus la telefon ca pot depune in cont doar 400 ron. nici o alta suma mai mica in afar de aceasta. Eu am vrut sa pot negocia cu ei o anumita suma lunara pe care sa o depun in acel cont dar nu am avut cu cine sa vorbesc . Am intampinat o incapatanere din partea doamnei care m-a contactat.
Nu am voie sa depun alta suma in acel cont decat 400 ron. Mai putin nu pot. Daca nu depun acea suma vor apela la executare silita .
Au trimis ei un cont printr-un sms dar ma obliga sa platesc suma de 400 ron.
Buna ziua,

Am luat un imprumut de la Provident in 2014 de 1750 ron. Am achitat din el o parte din banii , problema este ca mi-a expirat termenul de valabilitate al contractului si cei de la Provident ma obliga sa plates o rata de 400 roni lunar timp de 7 luni sa acopar suma imprumutata + dobanda. In caz contrar vor apela la executarea silita. Nu am avut cu cine sa vorbesc pentru a putea achita macar 200 ron lunar pentru acoperirea creditului. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii, ce am de facut in continuare.

Va multumesc