avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate evivada

Activitate evivada

Va multumesc pentru raspunsurile oferite ! :)
Va multumesc pentru raspuns Cyan.
Fiul meu este major. El este plecat in acest moment din tara iar eu doresc sa fiu la zi cu platile, insa functionarii publici din cadrul primariei de unde apartin de fiecare data cand am vrut sa achit impozitul, mi-au spus ca banii mei vor pleca spre amenda. Ce am uitat sa mentionez este ca locuinta mea este mixta adica o camera are rol de sediu social al fiului meu. Dar nu cred ca asta poate influenta cu ceva faptul ca vreau sa platesc impositul.
Inteleg ca in acest caz trebuie sa fac o cerere, cer numar de inregistrare de la primarie si solicit motivul pentru care mi se refuza plata impozitului.
va multumesc inca o data !
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatorul aspect: Vreau sa platesc impozitul pe locuinta pentru anul 2016, insa cei de la primarie mi-au spus ca pe numele fiului meu exista o amenda de circulatie, astfel suma destinata impozitului va pleca mai intai spre achitarea amenzii, ceea ce nu mi se pare normal atata timp cat casa este pe numele meu iar amenda este pe numele fiul meu.
In acest caz as vrea sa ma lamuriti daca exista o lege care sa ma ajute sa pot achita impozitul pe imobil meu fara sa ma afecteze amenda de circulatie care este pe un alt nume mai exact pe numele fiului meu? Va multumesc anticipat!