avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate Garcikk

Activitate Garcikk

Buna ziua. Am o mare problema cu bunica mea si mama mea. In cauza este bunica care are o varsta de 80 de ani si mama care o are in ingrijire de ceva vreme cca. 6 ani. Bunica numai vede are gradul 0, numai recunoaste pe nimeni, nu intelege nimic din ceea ce ii spui, se misca foarte putin, nu se tine pe picioare. Mama beneficiaza de o suma de bani pentru care are grija de ea. Dar din pacate vad ca incepe sa aibe ea probleme psihice pentru ca cu batranii mai ales fiind ai tai te stresezi foarte mult. Am decis sa o ducem la un camin pentru batrani nu conteaza in ce regiune. Nu are nimic al ei. Doar pe noi ne mai are. Cei tineri lucram departe de casa si e foarte greu sa ne ducem sa ii ajutam. Ne puteti da cateva informatii cum sa procedam si ce sa facem. Bunicul a murit acu ceva timp si numai putem sa stam cu ea. Daca mai aveti nevoie de ceva informatii vii le ofer pentru a stii exact ce trebuie facut. Daca pot gasii undeva un camin in care sa o primeasca desi are rude de gradul 1 si sa platim lunar pentru suma pe care o cer cei de la azil.