Ma lupt de 4 ani, am apelat si la acest forum incercand sa gasesc solutii. M-am saturat sa ma culc nervoasa, imi afecteaza sanatatea mintala si viata de familie.
Ce as putea sa mai fac ? Sa le dau cu ceva in cap ? Am incercat si sa vorbesc cu cei de la magazine si mi s-a spus ca patronul e nu stiu ce mare si tare smecher.......ruda de-a lui MM Stoica sau ...oricum, din zona.
Am 2 solutii : sa ma mut sau sa ignor.
Golanii de la bloc sunt oarecum draguti sa spun asa, la modul ca nu mi-au sarit la gat ca in alte cazuri. Chiar ei mi-au sugerat sa ma mut, sa imi cumpar dopuri de ureche, sa imi pun termopane......ca ei sunt de cand se stiu in cartier ( DR TAB ) si ....nu e normal sa vin eu sa ma iau de ei,
SOLUTII ??????????????????
Va multumesc pentru raspunsuri. Din pacate, nu vad nicio rezolvare, sincer. E o chestiune de bun simt, de educatie care lipseste cu desavarsire multora dintre noi.
Incerc insa sa ignor si sa nu ma mai las afectata, caci nu rezolv nimic daca adorm nervoasa. Asta e. In 4 ani de cand ne-am mutat in acest bloc nu am incercat sa rezolv decat pe cale amiabila toata chestia. Sa ii rog ca macar dupa ora 22 sa lase tonul cu o octava mai jos.
Si eu m-am distrat ....inca o mai fac, mai beau o bere, imi pace sa rad, sa glumesc, dar incerc sa nu deranjez pe nimeni. Merg la o terasa, intr-un club, intr-o cafenea etc.
Din pacate asta e tara in care traim si credeti-ma ca si maine as pleca fara sa ma mai uit inapoi. Cand vad ca apelez la politie si ma trateaza cu dosul, cand merg cu copilul la urgente si mi se spune sa ma duc acasa ca nu are nimic ( iar ulterior, mergand in sistem privat, sa aflu ca are pneumonie ).
In fine, sunt scarbita de sistem, ca sa dam vina tot pe el. Incerc sa ignor si parca e mai usor.
Buna ziua, Sunt deja disperata de magazinasele de la parter ( eu locuiesc la etajul 1 ). As dori sa stiu ce as putea sa fac pentru a beneficia de liniste si a evita conflictele.
Zilnic se strang sub balconul meu 15-20 tineri care beau alcool, vorbesc tare, urla, muzica etc....pana la miezul noptii ( politia nu a rezolvat problema ). Nu sunt in varsta, am 26 de ani, insa am si un copil mic si e deranjant ( mai ales ca vreau sa tin geamul deschis sa intre aer ).
Mai nou, nici sa parchez masina in fata blocului nu reusesc, proprietarii de magazin facand scandal ca ei trebuie sa faca aprovizionare ( e vorba de week-end, caci in timpul saptamanii masina nu e in fata blocului mai bine de 12 ore ).
Acum intrebare : sunt eu absurda ? exista lege pentru aceste magazine fiind situate in incinta unui imobil de locuinte ? ce ar trebui sa fac ? am incercat pe cale amiabila, dar nu am cu cine discuta.