avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate grasut

Activitate grasut

Răspuns la discuția Admitere INM 2011
voi aveti editii noi?
Răspuns la discuția Dilema MARE - admitere INM 2012
oana_dre a scris:

deci sa ne lamurim....esti cel mai bun prieten al buncului meu si de aceea ma ajuta unu si doi da a mai ajutat studenti de ai lui dar nu pe bani ci gratis tocmai din cauza ca stie cat de greu este acum ma mediteaza doar pe mine pentru ca nu ii mai permite timpul si nu e vorba de discriminare aici sau de sanse egale e de noroc ok eu am avut norocul de a avea prieteni de familie care sunt in sistemul juridic de foarte mult timp si stiu ca este foarte greu si imi este de foarte mare ajutor cand am o problema sa ma duc la dansul sa o explice pe indelete si asa o inteleg . va multumesc

oana, am si eu nevoie de ajutorul tau. spune-mi, te rog, ce manuale ai fost sfatuita sa citesti. am tot cautat pe forum si pe site la INM si am nevoie de o situatie cat mai clara.
Multumesc!
carmen_miron a scris:

Nu stiu cum sa-ti spun, pe aici aproape toti suntem cu copii mici, eu am 2 asa ca sa nu-ti spun ce usor e #-o Cert e ca trebuie vointa de fier, perseverenta, ajutor din partea familiei si un dram de noroc. Nu vreau sa fac discriminari dar mai ales daca esti femeie ajutorul sotului conteaza enorm de mult, poate fi chiar decisiv. Multumesc lui D-zeu eu am langa mine un barbat minunat care ma sustine si ma ajuta.

eu am crezut ca examenul se sustine doar in august in fiecare an...
sincer nu m-am interesat ff bine.
am intrebat cu este cu un copil pentru ca am deja unul (o fata) mai voiam unul si apoi sa-mi vad de cariera...
stiu ca nu se planifica tpotul cu amanuntul dar daca reusesc sa am un servici nu vreau sa stau iar sa schimb pampers...
as avea sustinerea sotului dar depinde si de situatie...sa plec in Bucuresti si el sa ramana acasa cu doi copii nu e usor, dar trebuie sa fac ceva si pentru mine;)
valentina_ianula a scris:

Ma alatur si eu, in toamna voi fi la a doua incercare, sper sa reusesc sa invat mai mult de aceasta data, desi e cam greu cu un copil de 1 an jumate. Am urmarit si topicul celalalt si o sa-i felicit pe cei care au reusit si o sa le multumesc pt. ca ne-au impartasit din experienta lor. Sper sa ramana alaturi de noi si de acum incolo.Abia am inceput sa invat asa ca sunt in urma dupa cate vad. Trebuie sa recuperez. Nici eu nu prea m-am ocupat de spete, iar acum vreau s-o fac, caci am observat ca trebuie. Mi-e groaza ca va tb sa incep serv chiar la inceputul lui octombrie si probabil examenul va fi dupa, imi va fi tare greu. Dar ma inspira ambitia voastra si sunt convinsa ca voi face fata. Succes tuturor.

cum te descurci cu invatatul cu bebe? am si eu o fata de 1 an...ma gandeam sa incerc si eu la anul....ai dat examen in acest an?cum a fost?