Buna ziua, am cumparat in Ianuarie anul asta o casa si acum avem probleme cu instalatia de incalzire. Am vorbit cu constructorul si a trimis mesterul care a si facut instalatia. S-a chinuit cateva ore si a plecat fara sa rezolve nimic. Acelasi lucru s-a mai repetat in alte 3 zile, cu aceleasi rezultate. Domnul vine, lucreaza cateva ore dupa care pleaca fara sa rezolve nimic.
Azi am chemat un alt instalator care a venit de dimineata, a spalat toate caloriferele si tot nu s-a rezolvat nimic. Centrala e ok pentru ca a fost un inginer de la service si a verificat-o. E destul de clar viciu de constructie undeva pe instalatie pentru ca instalatie e pe hidrofor si nu avea nici un fel de filtru pana acum 2 saptamani.
Pe langa problema ca nu avem caldura, mai avem si un bebelus de 7 saptamani acasa si vine iarna. Nu vad cum am putea sa stam in casa asta cu copilul cand afara sunt -10 grade. Caloriferele electrice nu cred ca fac fata.
Dupa cum va dati seama suntem destul de disperati si constructorul nu da nici un semn ca ar rezolva problema. Nici nu cred ca stie cum sa o rezolve de fapt.
A mai dat cineva in judecata constructorul si a castigat? daca da si sunteti din zona Clujului va rog sa ma contactati.
Cam cat dureaza un proces si care e termenul pe care il are constructorul la dispozitie ca sa remedieze problema?
Orice fel de informatie mi-ar fi de ajutor. Va multumesc!