avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate marius1xxx

Activitate marius1xxx

Răspuns la discuția Vanzare auto
pai cumparatorul a mers pe ideea vazut placut luat .a probat masina i a placut si am facut contract de vinzare cumparare .mentionez inca o data ca masina functiona perfect.
am fost amenintat de catre avocatul celui care a cumparat masina de vicii ascunse cum poate demonstra ca eu nu am fost de buna credinta in plus stiu ca La bunurile second -hand, nu se aplica pricipiul viciilor si nu se acorda garantie.as fi recunoscator daca ma ajuta cineva cu un raspuns concret pt a sti la ce pot sa ma astept pe viitor vizavi de problema mea .Va multumesc

si ce sa r putea intimpla in acest caz ce obligatii im i revin mie ca vinzator de buna credinta ?am obligatia sa restitui suma inapoi /Eu am vindut masina in stare f b de functionare eu nu sint indreptatit sa i acuz ca au facut ceva cu masina in timpul cit sa u folosit de ea ?Va multumesc mult
Discuție Vanzare auto
buna ziua am vindut o masina second la o anumita persoana care a fost de acord cu pretul stabilit mergind cu masina in proba totul a fost ok dupa 3 saptamani m a sunat prin intermediul unui avocat sa mi spuna ca vrea banii inapoi ca masina este varza (asta a fost temenul folosit ) precizez ca masina a fost ok functiona foarte bine sotia mea fiind cea care o folosea si cea care era titular de drept in acte .am fost acuzat de vicii ascunse vizavi de masina eu fiind de buna credinta .as dori sa stiu la ce pot sa ma astept in situatia data .Va multumesc