in data de 29.11.2016 am participat in calitate de candidat la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant bugetari fiind declarata admisa la terminarea inclusiv a perioadei de depunere a contestatiilor (oficial concursul se incheiase) cu nota 7.50, lista finala afisata in jurul orelor 16.00 in data de 30.11.2016. in aceeasi data, in jurul orelor 20.30 am fost contactata telefonic de catre presedintele comisiei de concurs si mi s-a comunicat cu parere de rau ca nu mai sunt eu castigatoarea concursului ci o alta colega care luase initial nota 7.00 iar acum are nota 9.00, pe motiv ca s-a constatat ca intrebarile 5,6,7 si 8 din test ar fi fost inafara tematicii de concurs si astfel hotarandu-se la nivel central sa se acorde punctaj maxim tuturor candidatilor indiferent daca au raspuns sau nu la aceste intrebari, mai exact 2 puncte (fiecare raspuns fiind notat cu 0,50 pct). Eu raspunzand la doua din cele patru intrebari cu pricina mi s-ar fi acordat numai 1 pct pana la maximul hotarat pe cand contracandidatei mele, neraspunzand initial la nici una din cele patru intrebari i-au fost acordate 2 pct si adunate cu restul de raspunsuri ea a terminat cu nota 9 (exact 7 initial plus cele 2 pct) iar eu am ramas cu 8.50 ( 1 pct din maxim plus restul de raspunsuri corecte) astfel fiind favorizata contracandidata mea. De ce nu mi s-a acordat si mie maximul de puncte (2 mai exact) ca celorlalti candidati indiferent daca am raspuns sau nu dar sa mi se recunoasca si punctul castigat de drept!!!!???? Ma consider defavorizata, abuzata si pedepsita in acelasi timp pentru ca am raspuns la 2 din cele 4 intrebari problema, pe cand ceilalti candidati au fost promovati si surclasati cu cate 2 puncte in plus tocmai pentru ca nu au raspuns la nici una din ele. Consider decizia de rezolvare a situatiei ivite in legatura cu cele patru intrebari problema ca fiind ABUZIVA, INECHITABILA, DEFAVORABILA dar si TARDIVA (de ce toate aceastea dupa ce concursul a fost declarat inchis si s-au afisat listele finale???? doar pentru ca in capul listei nu se afla persoana "care trebuie" ma gandesc eu!!!!). In data de 01.12.2016 am depus contestatie catre Comisia de concurs locala dar si catre cea centrala cerand recorectarea lucrarii, am contestat totodata decizia si modalitatea abuziva,inechitabila si defavorabila de recorectare si recalculare a lucrarilor solicitand cu aceasta ocazie reorganizarea probei de concurs, considerand aceasta masura ca fiind cea mai echitabila vis-a-vis de cele expuse mai sus. Comisia locala mi-a motivat nr. deciziei Comisiei Centrale de concurs prin care s-a recorectat lucrarea si a reconfirmat nota (8,50) si ca privind solicitarea de reorganizare a concursului au trimis si ei la randul lor solicitarea mea catre comisia centrala, insa nu am primit pana la aceasta data 02.12.2016 nici un raspuns de la comisia centrala prin care am contestat decizia rezolvarii problemei ivite si am solicitat reorganizarea concursului, avand in vedere ca greseala a fost a organizatorului.
In cat timp ar trebui sa primesc un raspuns de la comisia centrala? exista vreo baza legala prin care am dreptul sa solicit reorganizarea concursului? ce ma indrumati sa fac pentru a rezolva cumva nedreptatea?