avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate gherasimf

Activitate gherasimf

Răspuns la discuția proces amenda auto
Buna seara
procesul castigat de mine a fost pronuntat pe 08.12.2016 din acel moment politia avea 30 zile sa faca apel pana pe 08.01.2017.
Pana astazi 11 .01.2017 nu am primit nimic la domiciliu si nici pe portal just nu apare nimic la cai atac.
Se poate ca cei de la politie sa nu fi facut apel?
Va multumesc
Cat mai poate dura procesul daca politia face apel si care ar putea fi urmatorul termen de judecata la tribunal?
La primul proces politia a trimis catre judecatorie o filmare din care reiese ca eu nu am acordat unui pieton prioritate la o trecere de pietoni unde era mascata de masini parcate ilegal.nIn momentul intrarii mele pe trecerea de pietoni cu botul masinii pietonul calca trecerea in mare graba pe prima banda eu fiind pe a doua,nu l-am incurcat cu nimic si l-am vazut prin geamul masinii din partea dreapta.nNu am avut cum sa-l vad dinainte fiind parcata o masina exact langa trecere.nPractic de asta am si contestat in instanta si am primit acest raspuns mai sus mentionat.nDeci instanta mi-a dat dreptate avand in vedere acea masina parcata ilegal acolo.nAcum la apel ce mai poate invoca politia ca eu sa pot pierde a doua oara,atat timp cat lucrurile sunt clare pentru cei de la judecatorie.nMultumes
este posibil ca politia sa nu mai faca apel?
iar daca face apel se poate rasturna situatia?
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta sentinta pronuntata de tribunalul Piatra Neamt.
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul verbal de contravenţie seria PNTX nr.0061612 din 04.05.2016 ca netemeinic întocmit. Cu drept de apel la Tribunalul Neamţ în termen de 30 de zile de la comunicare