avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate mmmicutu

Activitate mmmicutu

Discuție Amenda 112
am si eu o nelamurire...azi de dimineata prietena mea a vazut masina parcata a unui domn care ii lovise masina saptamana trecuta si fugise de la locul accidentului(au fost mastori care au vazut atunci si i au luat nr de inmatriculare ulterior ea facind plangere la politie) in momantul cand a venit proprietarul autoturismului am discutat cu el despre faptul ca i a lovit masina si a plecat acesta a recunoscut ca a plecat dar ca nu e o prb asta dupa ce a aflat ca am fost la politie si am depus plangere impotriva lui a devenit nervos si ss a urcat in masina si a plecat in tromba prietena mea dorind sa l opreasca a fost luata pe capota si oglinda stanga fata vreo 200 de metrii (fiind si cativa martori care priveau stupefiati scena) in momentul in care am vazut ca o tara pe capota eu am sunat la 112 si dupa un timp a venit un echiaj de la rutiera foarte nervosi ne a intrebat cine e victima si daca a vazut ca este in picioare dar foarte speriata au intrebat cine a sunat la 112 si mi au luat datele spunand ca or sa mi trimita amenda acasa pentru alertare fara motiv...ceea ce eu nu prea inteleg...am incercat sa vb cu ei dar au fost nervosi si au tipat ca imi da amenda...ce sa ma astept? imi pot trimite amenda acasa cei de la rutiera fara sa semnez pv ul si fara martori? o pot contesta? multumesc anticipat